Огляд Cougar Royal 120 Mossa: стіл для роботи, навчання і відпочинку з електропідйомником

14:31, 30.05.2023

Підбираєте міцний та недорогий стіл, лаконічний в дизайні та з можливістю регулювання по висоті? Тоді рекомендую модель Cougar Royal Mossa. В огляді коротко покажу процес збірки, особливості конструкції, можливості по налаштуванню висоти та поділюсь своїми враженнями. Подробиці далі.

Збірка

Напочатку покажу вам вже зібраний стіл, але уточню, що процесс складання складається всього з 7 кроків і по часу займає 25-30 хвилин у нешвидкому темпі.


Користувач отримує стіл у розібраному вигляді у двох картонних коробках. У першій стільниця, у другій - всі металеві елементи та аксесуари для збірки. Кожна деталь добре запакована. Пакети з гвинтами підписані і відповідаються нотаткам з інструкції.


Стіл без проблем може зібрати одна людина. Шестикутники та викрутка йдуть в комплекті, але аби пришвидшити процес можете скористатись електроінструментом.

Інструкція зрозуміла та достатньо деталізована. По малюнкам без помилок читаються всі кроки. В стільниці заздалегідь просвердлені необхідні отвори, зайвих деталей немає. Хомути для фіксації кабелів зможете розмістити де вам буде потрібно, виробник чітких вказіок по їх використанню не дає.


Загалом, збірка була не надто складною. Стіл здається міцним, стоїть рівно, не скрипить. Регульовані ніжки в нижній частині за потреби допоможуть вирівняти стіл на нерівній поверхні. Прогумовані наклейки на ніжки передбачені комплектом - це додатковий захист вашого покриття на підлозі, про яке попіклувався виробник.

Дизайн та матеріали

На огляді Cougar Royal Mossa в білому кольорі, в продажі є і чорний варіант. Світлий варіант більше підійде для добре освітлених приміщень з великими вікнами. Чорний - більш правильний варіант для геймерів, які полюбляють затемнені локації з елементами RGB підсвічування.


Особливо “яскраво” стіл виглядає коли на нього потрапляє сонячне світло. Покриття виблискує наче перлина. Знизу тільниця сніжно біла, а от зверху кольору молока. Її розміри 1200 на 600 мм.

Стільниця  виговлена з деревоволокнистої плити середньої щільності. Шви відсутні, тож це додає їй міцності і довговічності.

Матова поверхня стільниці з захистом від подряпин не лише добре виглядає, але і приховує частинки пилу, що дуже практично. Покриття столу, при наявності хорошої миші, коректно працює з оптичними сенсорами. Килимок варто придбати, але це не обов’язково.

Сподобалось, що основні елементи конструкції металеві. З пластику тільки кожух навколо двигуна і основи ніжок. Конструкція витримує навантаження до 80 кг.  

Підйомні елементи

Cougar Royal Mossa - стіл, що може змінювати висоту натисканням клавіші. Але відразу звертаю увагу, що клавіш 6. На 4-х вже фіксовані висоти, а на двох стрілки вгору-вниз, що дозволяють змінювати висоту в будь-якому діапазоні від 72 до 115 см. Блокування зміни висоти передбачено не лише вимкненням столу з розетки, власнику достатньо затиснути клавіші стрілок одночасно, щоб уникнути випадкового натискання і небажаної зміни положення.

Клавіші від 1 до 4 програмуються на висоту, яка потрібна власнику, або декільком власникам, якщо стіл вкористовується всією сім’єю. Екран поруч з клавішами показує актуальну висоту стільниці.

Двигун один. Він забезпечує плавний підйом та опускання конструкції із 2-ступінчастими колонами зі швишкістю 2,5 см на секунду. Причому шум поруч зі столом не перевищує 50 дБ, що можна порівняти з шумом від чайника при кип’ятінні або розмовою двох людей.

Особливості столу

Столи, навіть у Cougar, які мають підйомний механізм, різні. Тож кожен має свої певні особливості про які варто сказати більше.

Як вже зазначав неодноразово, стіл можна використовувати сидячи або стоячи. Під стільницею, яка має плавно скошені краї, розміщено лише необхідні компоненти. Причому їх організували так, що вони не заважають ногам. А завдяки вигнутим краям ліктям під час роботи комфортно, незалежно від зросту та статури користувача.

Мінімальна висота столу становить 72 см, а тому під ним можна зручно розмістити більшість стандартних стільців. За необхідності за столом можна працювати на стулі, який зазвичай ставлять біля барної стійки.

Спереду справа розташована одна єдина панель керування, яку просто опанувати навіть початківцю. Цифровий дисплей показує на якій висоті ви зараз перебуваєте, щоб можна було визначити, яка висота найкраще підходить для вашої постави.

Реальна експлуатація

Стіл Cougar Royal Mossa використовував на різних висотах. Не здивую якщо скажу, що він чудово підходить як для стоячого, так і для сидячого формату роботи.

Стіл досить глибокий, щоб можна було покласти зап'ястя під час набору тексту, і при цьому залишається достатньо місця для ноутбука та монітора.

Кабель живлення столу має достатню довжину навіть для найвищої позиції. Звичайно, що при опусканні він провисає, але важливо пам'ятати, що всі шнури, які ви використовуєте для монітора або ноутбука, також потрібно буде підлаштовувати під висоту стола. Уточню, що це лише нагадування з мого боку, адже всі подібні столи мають схожу особливість.

Перші два дні працював на столі у стоячому і сидячому форматі 50/50. Наступні два дні 40/60 і вже за цей час зробив висновок, що під кінець робочого дня втомлюватись став трішки менше, сідниці не боліли від тривалого сидіння на одному місці, та й шия трішки випрямилась, оскільки стоячи став менше дивитися вниз на екран.

Користовувся столом не лише я, тож програмовані кнопки дозволили зафіксувати зручні позиції по мінімальній та максимальній висоті для двох людей з суттєвою різницею у зрості.


Кому підійте стіл?

Першими в списку тих, кому стіл Cougar Royal Mossa стане найбільш корисним будуть ті, хто працює та навчається вдома. Адже переміщень по локації мінімум та й домашня атмосфера не найкраще сприяє активності.

Мінімальна висота столу - 72 см, а це значить, що його вже можна розглядати як варіант в кімнату підлітка. Якщо вважати, що стандартна висота для столу 77-80 см, то на майбутнє зможете змінювати висоту відповідно до віку та зросту.

Висновки

Cougar Royal Mossa - це стіл від виробника ігрових аксесуарів, але я впевнений, що він має зацікавити значно більшу аудиторію. В кімнаті з елементами RGB ппідсвічування і ігровими аксесуарами поруч з ноутбуком або монітором стіл буде виглядати природьно. При цьому не менш органічно він займе місце в більш лофтовому дизайні.

Самостійна збірка не займе багато часу, інструкція чітка і зрозуміла, матеріали якісні і у зібраному вигляді стіл дуже стійкий. Окремо відмічу молочний колір стільниці, яка на сонці трішки відсвічує перлиновим блиском.

Тож якщо підбираєте стіл в ціновому діапазоні 350-400 доларів з достатньою кількостю місця звурху, ергономічною стільницею, зручним підйомним механізмом і передбаченим виробником отвором для організації зручного кабель-менеджменту, тоді Cougar Royal Mossa 120 - це буде правильна покупка.

Впевнений ви оціните зручність стола у повсякденному користуванні, можливість налаштувати потрібну висоту і задати в пам’ять 4 найбільш використовувані положення, майже відсутній шум роботи мотору при підйомі та опусканні. За тиждень постійного використання столу при роботі з ним сидячі на стулі та стоячи, комбінуючи положення, роблю висновок, що мені та моїй спині зміна положень сподобалась. Рекомундую спробувати!

За лаконічність дизайну, цікавий колір стільниці і хорошу якість фарбування всіх елементів стіл Cougar Royal Mossa отримує від Smartphone.ua нагороду “Кращий вибір”.

Переваги:

  • Якість матеріалів і фарбування

  • Міцна конструкція

  • Підйомний механізм з майже безшумним електромотором

  • Функція пам’яті для обраних висот

  • Відсутність проблем при складанні

  • Заглушка в стіл під кабель в колір стільниці в комплекті


Недоліки:

  • Відсутні

 

 

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість Cougar Royal 120 Mossa, – 13999 гривень
Продукт для огляду наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна