Огляд смарт-годинника Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010

20:49, 25.09.2024

Деякий час назад український бренд Gelius відзначився анонсом своєї нової ТОПової моделі смарт-годинника - Amazwatch GT3 GP-SW010. Цікавими особливостями новинки варто вважати дійсно багатий функціонал, якісний AMOLED-екран, гарну автономну роботу, багатий комплект поставки (+ можливість докупити кожен аксесуар окремо), а ще дизайн, що вартий уваги навіть особливо прискіпливого користувача. Про все це і не лише піде мова далі в огляді.


Ключові технічні характеристики

  • Акумулятор – 300 мАг;
  • Сумісність з ОС - Android, iOS;
  • Вбудована пам'ять - 8 Мб+128 Мб;
  • Автономність у режимі очікування - до 14 днів;
  • Розмір корпусу - 47 мм;
  • Роздільна здатність дисплея - 466х466 пікселів;
  • Автономність в активному режимі - до 5 днів;
  • Процесор - SF562;
  • Діагональ - 1.43'';
  • Оперативна пам'ять - 1,1 Мб+256 Кб;
  • Час повної зарядки – 2 години;
  • Клас водонепроникності - IP68;
  • AGPS;
  • Інтерфейс підключення – Bluetooth (5.2).

Упаковка та комплект поставки

Користувач отримає GT3 GP-SW010 в невеликій картонній коробці модульного типу – безпосередньо сам короб молочного відтинку з досить простим дизайном та підписом «Виготовлено з переробленого картону», яскравим футляром з чіткою фотографією моделі, а також приміткою подарунка всередині та чималою кількістю даних на стінках, що також варті уваги.

Стосовно ж подарунка всередині коробки, мова про ремінець; що цікаво, надітий на корпус вже «з коробки».  Окремо йде браслет, звісно з тим же 22-міліметровим кріпленням + зарядний блок з незнімним кабелем USB, документація і захисна плівка на екран. Так, хоча останній і прикрито гарним за своєю якістю захищеним склом, проте, забагато захисту, як відомо, не буває.


Використані матеріали, дизайн та якість збірки

Почнемо з того, що Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010  від решти «колег по цеху» відрізняєте своїми дійсно помітними габаритами. Втім, особисто я не вважаю їх мінусом і навіть скоріше навпаки – перед нами особливість зі своїми неповторними рисами унікальності. Як підсумок маємо формат, що вартий бути, в тому числі на руці директора.

Корпус виробу переважно металевий – бампер по периметру, вушка під кріплення ремінця/браслета, кільце спереду і так далі. Словом, на преміальних матеріалах не економили.

Дисплей виробник дещо виніс над переднім кільцем. Ця, перш за все, декоративна особливість додає плюсів в карму виробникові. Практичний же бік питання лишимо «на плечах» захисних особливостей скла спереду, а ще бажанню майбутніх власників щодо використання захисної плівки. Втім, від себе додамо – близько двох місяців не самої ощадливої експлуатації годинника без додаткового захисту скла помітними наслідками не відобразились, що вже непогано!


На панелі позаду маємо поєднання прозорого пластику з чорним глянцем. В цьому плані формат класичний; зустрічали його й раніше.

Наявний в комплекті поставки браслет виготовлено з металу. Останній під кшталт безпосередньо корпусу годинника пофарбували в золотий колір. Не знаю, як вам, але особисто мені дизайн сподобався – в цьому плані «золота» зовнішність Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 не виглядає дешево, не лишає враження відвертого несмаку чи чогось такого. Погодьтесь – це рідкість! Рідкість зробити так, щоб недорога річ в «золотому» корпусі лишала приємні враження від дизайну. Що ж, додатковий плюс Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 має і за це. До речі, крім «золота» GP-SW010 можна придбати в класичному чорному корпусі або ж сірому.


Хоча Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 – це годинник з браслетом, кожен покупець даної моделі отримає від Gelius в подарунок ремінець і автоматичну можливість експериментів. Кріплення класичне і займе у вас понад хвилину чи дві часу. Крім того, варто відзначити, що ми маємо справу з популярним форматом 22 мм, а тому у випадку знову ж таки експериментів з аксесуарами такого плану, купити те, що буде максимально вашим проблеми не складе. 

Ще один жирний плюс моделі, за який також варто згадати – захист корпусу за стандартом IP68. Таким чином, користувач Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 може навіть плавати в басейні або ж приймати душ, не знімаючи при цьому годинника.

Особливості та можливості дисплея

Як вже зазначалось, Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 отримав 1,43-дюймовий дисплей. В основі тут напрочуд якісна матриця AMOLED.

Не менш вражає роздільна здатність – 466х466 пікселів. Погодьтесь – далеко не кожен смартфон здатний запропонувати такі можливості.


Чутливість на високому рівні без знижок чи умовностей іншого плану; реакція чудова навіть на натиснення побіжно.

Щодо налаштувань, з відповідного підпункту меню користувачеві доступна можливість регулювання підсвітки вручну, налаштування тайм-ауту, а також вигляду та багато ін. Цікавою є також функція Always on display, яка дозволяє лишатися на зв’язку та читати сповіщення на екрані блокування не торкаючись гаджета.


Операційна система та «залізо під капотом»

Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 керується проприетарною операційною системою.

Стосовно процесора «під капотом» маємо SF562. Останній в «компанії» з  8 Мб+128 Мб вбудованої пам’яті та 1,1 Мб+256 Кб оперативної здатний забезпечити гарну швидкодію системи без будь-яких знижок та умовностей – перевірено особисто.

Сумісність з ОС

Смарт-годинник Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 можна підключити до смартфонів від Apple, або ж «розумних» телефонів під керівництвом Android OS.


Додаток Da Fit

Підключення годинника до смартфона виконується за «посередництва» додатку Da Fit. Останній розповсюджується безплатно і головне його завдання – повне «розкриття» функціональності GT3 GP-SW010.

Після завантаження на користувача чекає невелика довідка щодо можливостей та особливостей системи.

Далі попадаємо на головне меню. Останнє складається з чотирьох пунктів: "Сьогодні", "Клас/Тренування”, пункт годинника, в якому відбуваються налаштування, в тому числі сповіщень, і четвертий - "Моє".

"Сьогодні" – це підменю-реєстратор фізичних досягнень користувача в тому чи іншому форматі тренувань – ходьбі, бігу і так далі. Крім всього іншого, тут же можна встановити нагадування за необхідність пиття води й таке ін.


Далі слідує розділ меню, що фіксує ваші досягнення в тренуваннях. Також ви можете завантажувати додаткові курси тренувань. Погодьтесь – і в першому, і в другому випадках має місце бути.


Третій розділ меню дозволяє налаштувати сповіщення, будильник, обрати необхідний циферблат і т.д.


Нарешті, крайній розділ, який користувач зазначив як «Моє» дозволяє задавати мету щодо кількості пройдених щодня кроків, різноманітно редагувати профіль, під'єднатися до Google Fit, Strava і багато ін.


Замість підсумків

Gelius Amazwatch GT3 GP-SW010 наділений підтримкою 100 спортивних режимів, серед яких ходьба, біг, їзда на велосипеді, баскетбол, бадмінтон, скелелазіння і т.д.

В кінцевому підсумку у нас напрочуд вдалий баланс преміальної моделі годинника з широким комунікаційним та спортивним функціоналом.  Крім того, ще маємо гарну швидкодію системи, чудову автономність та якісний гучномовець.

Орієнтовна вартість – 2499 гривень
Продукт надано пресслужбою Gelius

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна