Огляд Gelius Moxie GP-HC050 – 4 кВт мережеве зарядне з трьома портами USB/USB Type-C

18:46, 24.09.2024

Наші враження від знайомства з потужним мережевим зарядним пристроєм відомого українського бренда. Серед цікавих особливостей – підключення споживача, потужністю до 4 кВт включно, два повноцінні порти USB та один USB-C, підтримка Power Delivery та багато ін.  Про все це і не лише піде мова далі.

Упаковка та комплект поставки

Та давайте про все по черзі. Користувач отримає виріб в картонній коробці зі знайомим нам за оглядами інших продуктів Gelius дизайном – молочний фон, впізнаний стиль оформлення, не менш знайоме зображення логотипа та багато іншого, що також варте уваги, зокрема перелік технічних характеристик.

Всередині лиш сам Gelius Moxie GP-HC050 + необхідна документація, що складається з короткого довідника кількома мовами, а також гарантійного талона.  Кабелі USB чи USB Type-C «штатною» комплектацією не передбачені. Останнє – це відповідь деяким користувачам, які всупереч сподіванням не виявили згадані аксесуари всередині коробки.

Ключові технічні характеристики Gelius Moxie GP-HC050

  • Габарити – 70х51х79 мм;
  • Кількість портів – 2xUSB, 1xUSB Type-C;
  • Вихідний струм - 3A;
  • Живлення - від мережі;
  • Швидка зарядка - Power Delivery;
  • Вихід Type-C - PD20W, QC3.0/2.0, AFC, FCP;
  • Вихід USB - QC3.0/2.0, AFC, FCP.

Дизайн, використані матеріали та якість збірки

На відміну від чималої кількості інших адаптерів, конкретно наша модель отримала розбірний на користувацькому рівні формат корпусу, а це автоматичний плюс в «копилку» ремонтопридатності».  Погодьтесь – у випадку потенційного обслуговування – це перевага над нерозбірним форматом.

Корпус виконаний з армованого, удароміцного та вогнестійкого пластику. Крім пластику, ще «на борту» трохи металу: окантування портів USB/USB Type-C, клемники, вилка і т.д.

Стосовно якості збірки, в цьому плані жодних питань, претензій чи зауважень – якісне припасування не менш якісних деталей. Словом, як мінімум в цьому плані задоволені лишаться абсолютно всі, включаючи відвертих скептиків.

Зовнішність Gelius Moxie GP-HC050 особисто мені нагадала дизайн «розумної» розетки від ColoWay - CW-SP1A-PTM. Щобільше - якщо не приймати до уваги наявні тут порти, отримаємо зовнішність у так званому форматі «1-в-1».  Вважати такий «стан справ» скільки-небудь мінусом на особисто мій погляд не варто, адже переважна більшість  таких рішень між собою дуже схожі, хоча водночас і відмінностей теж мають достатньо. В нашому випадку останні це саме порти USB/USB Type-C. Особисто я їх розміщення оцінив як вдале. Так, наявність портів автоматично збільшило розміри адаптера, але у випадку підключення до подвійної розетки, перекриття «сусіда» не відбувається, та й сам по собі виріб виглядає стильно. GP-HC050 – це вдале доповнення чи не будь-якого робочого куточка, грамотне рішення для живлення споживача, потужність якого до 4 кВт включно та одночасної підзарядки акумуляторів трьох мобільних приладів.

Ергономіка

Стосовно передбачених «на борту» функціональних елементів, тут ситуація наступна. На одній панелі з розеткою знаходяться вже згадані раніше порти USB/USB Type-C. Два перші з підтримкою QC 3.0, а третій - Power Delivery. Тут же поряд останньої зі згаданих приміток ще одна - 20Вт, що означає максимальну потужність даного порту.  Крім всього зазначеного, на цій же частині корпусу логотип Gelius.

По периметру протилежної сторони отвори під гвинти, а майже по центру – електрична вилка. Справа від неї – маркування, електричні характеристики портів та ін. цікаві «речі»!

Тестування

Далі за допомогою спеціального тестеру ми провели навантажувальне тестування порту Type-C, за яким, як пам’ятаємо з переліку характеристик – 20Вт. З результатами знайомимося далі на ілюстрації.

По факту ми отримали дещо нижчі результати. Але варто пам’ятати, що ці цифри напряму залежать від споживачів, при посередництві яких виконується тестування, і за підключення інших фінальні цифри також можуть бути іншими.

Захисні особливості

Дана модель мережевого адаптера захищена від перенапруги, зниженої напруги, перегріву, перевантаження струмом і короткого замикання.

Замість висновків

Gelius Moxie GP-HC050 – це адаптер, що здатен забезпечити оптимізований процес зарядки. В ньому інтелектуальний контролер зарядного пристрою, що дозволяє обрати найоптимальніші параметри зарядки через порт USB/USB Type-C залежно від можливостей споживача. Крім того, наявна тут розетка з можливістю підключення споживача до 4 кВт включно дозволяє розширити можливості зарядки вже безпосередньо через USB.

Орієнтовна вартість моделі – 499 гривень
Продукт надано прес-службою Gelius

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна