Який смартфон Samsung вибрати в 2024 році? 6 кращих моделей за версією магазину Avic

01:23, 24.04.2024

Самсунг веде нескінченну баталію смартфонів зі своїм одвічним конкурентом Apple. Дехто може заперечити, що Samsung виграє, якщо не за всіма статтями, то принаймні з точки зору співвідношення ціни та якості. На відміну від каліфорнійського конкурента, Самсунг наповнили ринок моделями Galaxy https://avic.com.ua/smartfonyi/proizvoditel--samsung, які охоплюють весь ціновий діапазон: від дуже дешевого Galaxy A13 до преміального Galaxy S24 Ultra.

Який смартфон Samsung ви оберете, залежить від ряду факторів. Бюджет, ймовірно, є основним чинником при ухваленні цього рішення. Але ще є характеристики пристрою – розмір екрану, якість дисплея, автономність, камера. Який телефон Samsung вибрати в 2024? Читайте статтю, щоб зробити усвідомлений вибір. 

Найкращі смартфони Samsung, які варто купити у 2024 році 

Якщо не брати до уваги беззаперечного лідера Galaxy S24 Ultra Samsung, найсучаснішого та найдорожчого з усієї лінійки, ТОП-5 смартфонів Самсунг від магазину Avic виглядає так. 

Samsung Galaxy S23 Ultra: найкраще для любителів флагманів 

Якщо ви шукаєте флагманський смартфон, це одне з кращих рішень. Найбільшим нововведенням порівняно з попередником Galaxy S22 Ultra є перехід на чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. В S23 Ultra також з'явився новий модний основний датчик на 200 МП. Завдяки парі телеоб'єктивів з 3-кратним і 10-кратним збільшенням (а також основним сенсором на 108 МП) зображення S23 Ultra виглядають абсолютно чудово, уловлюючи кожну деталь з тонально ідеальними кольорами, незалежно від умов освітлення.

Дисплей смартфона Самсунг – діагоналлю 6,8 дюйма і частотою 120 Гц (ідеально підходить для малювання за допомогою пера S Pen, що в комплекті). Звісно, в 2024 році можна купити більш дешевого флагмана, проте якщо вам потрібно найкраще, що може запропонувати Android (а не тільки Samsung), то це – беззаперечний лідер!

Також зверніть увагу на меншого брата Samsung Galaxy S23. Його основна камера на 50 МП також справляє враження. До того ж, смартфон набагато менше, ніж Ultra (6,1 дюйма проти 6,8 дюйма), тому, якщо телефони з великим екраном вам не подобаються, і ви не заперечуєте проти деяких скорочень функціоналу, обирайте S23 базову модель. 

Samsung Galaxy A21s: найкращий бюджетний телефон Самсунг 

Якщо ви не зацікавлені в тому, щоб витратити значну суму на найновіший Samsung, то Galaxy A21s – ідеальний вибір для людей з обмеженим бюджетом. Це не найяскравіший смартфон на ринку, проте «до країв» наповнений функціями. В цю модель Samsung вдалося втиснути цілих (!) п'ять камер, що, знову ж таки, досить щедро, враховуючи, скільки це коштує. Телефон оснащений масивною 48-мегапіксельною камерою з ультраширококутним об'єктивом та датчиком глибини. Дійсно, Samsung знають, як зробити недорогий смартфон, і Galaxy A21s з безрамковим дизайном та чудовим екраном (6,5 дюйма, 1600 x 720) перевершує очікування.   

Samsung Galaxy Z Fold 5: найкращий складаний телефон 

Galaxy Z Fold 5 став кульмінацією попередніх моделей: має ступінь водостійкості IPX8, зносостійкий дизайн, підвищену загальну продуктивність та витривалість, а також покращення в програмному забезпеченні.

Найдорожчий смартфон, який ви можете купити на даний момент, Galaxy Z Fold 5 коштує своїх грошей, якщо вам пощастило його собі дозволити, тим більше, що він використовує найпотужніший на сьогоднішній день чипсет Android – Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, що забезпечує одне з найбільших покращень ігрової продуктивності за останні кілька років. Якщо вам потрібен телефон з ефектом «WoW», та ви можете дозволити собі дорогу покупку, цей телефон вам підійде. 

Samsung Galaxy S21 FE: краща ціна 

Не вистачає грошей на флагман Samsung, але й заощаджувати на функціях також не входить у ваші плани? У S21 FE є практично все, що вам потрібно: достойний процесор Qualcomm Snapdragon 888, екран 6,4 дюйми (2400 x 1080), Камера – 12 МП + 8 МП + 12 МП, до 256 ГБ внутрішнього накопичувача. S21 FE (Fan Edition) дешевше, ніж S21, але має таку ж високу продуктивність, чудовий дисплей і відмінний набір задніх камер. Це один із найдешевших смартфонів минулого року. Якщо вас бентежать ціни на флагмани цього року, то Galaxy S21 FE – це найкращий варіант. 

Samsung Galaxy Z Flip 5: найкращий складаний смартфон за співвідношенням ціна/якість 

Поряд з Fold (представленим вище), Z Flip 5 – це ще один приголомшливий складаний флагман. Володіючи функціями високого рівня, такими як вологозахист за стандартом IPX8, міцна конструкція без зазорів і екран з частотою оновлення 120 Гц, купити Flip 5 вигідніше, оскільки він значно дешевше.

Основні характеристики Samsung Galaxy Z Flip 5 – процесор: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, екран 6,7 дюйми, 2640 x 1080, камера: 12 МП та 12 МП (ширококутна), пам'ять – 256 ГБ / 512 ГБ. 

І наостанок. 

Samsung Galaxy S24 Ultra – «кращий з кращих» 

Телефон, який варто придбати, якщо ви хочете найновіші та найкращі апаратні характеристики та продуктивність камери. Преміальна титанова конструкція, гострі кути, чіткий екран, великий акумулятор 5000 мАг…. Ultra – це завжди найпотужніша «галактика» з найкращою камерою.

Інтегрований стилус S Pen, як завжди, виділяє Ultra серед решти сімейства Galaxy S24. Це робить телефон із великим екраном здатним виконувати творчі та продуктивні завдання, на що не здатен жоден конкурент.

Апаратне забезпечення камери Ultra об’єднує ширококутний об’єктив 200 МП та подвійний телефото 50 МП. А також процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, дисплей 6,8 дюймів QHD+ Dynamic AMOLED 2X із максимальною частотою оновлення 120 Гц. А також 12 ГБ ОЗУ та до 1 ТБ внутрішньої пам'яті. 

Звісно, є й інші смартфони Самсунг, варті уваги. Всі актуальні моделі доступні в магазині Avic – онлайн та в фізичних магазинах українського ритейлера електроніки.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна