Nike випустила унікальні кросівки Зроблено на iPad для Тіма Кука

01:07, 09.05.2024

Вчора Тім Кук розповідав про всі інновації в лінійці iPad, при цьому деякі помітили, що він був у нестандартних кросівках, зроблених на замовлення. На жаль, кросівки були випущені в єдиному екземплярі, в тираж їх запускати не планують.

Це спеціальна версія кросівок Nike Air Max 1 '86, які були створені для презентації оновленого iPad Pro з чипом M4 і нового Apple Pencil Pro.

У Nike заявили, що дизайн взуття створили на планшетах Apple спеціально до презентації 7 травня. На язичку присутній напис Made on iPad.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro і iPad Air в ЄвропіApple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro і iPad Air в Європі00:45 09.05.2024

    Вчора Apple представила нові лінійки iPad Pro і iPad Air, а також оновлені Apple Pencil і Magic Keyboard. Користувачі у Великій Британії та інших країнах Європи дізналися після анонсу, що Apple більше не включає зарядний пристрій у комплект поставки нових iPad Air і iPad Pro.

  • Оборудование и персонал для безопасной транспортировки лежачих пациентовОборудование и персонал для безопасной транспортировки лежачих пациентов00:33 09.05.2024

    Транспортировка лежачих пациентов – процесс, требующий особого внимания и профессионализма. Безопасность и комфорт больного во время перевозки зависят от нескольких ключевых факторов, включая наличие специализированного оборудования и квалифицированного медицинского персонала.

  • Бензиновые генераторы: классификация и сферы примененияБензиновые генераторы: классификация и сферы применения23:27 07.05.2024

    Для того чтобы преобразовывать энергию двигателя внутреннего сгорания в электрическую используют бензогенератор. Это устройство выполняет функцию источника аварийного электроснабжения в случае отключения стационарной сети или в местах, где этой сети просто нет.


купить телефон в Одесі, Україна