10-ти дюймовий смартфон Tecno Phantom Ultimate 2 показали наживо

20:40, 28.08.2024

Tecno представила прототип смартфона Tecno Phantom Ultimate 2 з двома шарнірами, який складається втричі, і при цьому залишається доволі тонким у складеному стані.

Згідно з прес-матеріалами, опублікованими Tecno, прототип має Tecno Phantom Ultimate 2 завтовшки всього 11 мм у складеному вигляді, а в розкладеному стані його діагональ збільшується до 10 дюймів.

Судячи з фотографій, творці планують запропонувати користувачам кілька можливих сценаріїв використання пристрою.

У смартфоні використовується найтонше в індустрії покриття батареї з поліпшеного титанового волокна - всього 0,25 мм. Екран оснащений OLED-матрицею зі щільністю 392 пікселі на дюйм. Шарнір міцністю 2 100 МПа витримує понад 300 000 складань.

Просунуте програмне забезпечення та користувацький інтерфейс спеціально оптимізовані для потрійного екрану. Пристрій підтримуватиме динамічні шпалери та адаптивні іконки, що налаштовуються під час складання та розкладання, а макет користувацького інтерфейсу адаптований для різних варіантів використання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Опубліковано нові якісні рендери Samsung Galaxy S25 UltraОпубліковано нові якісні рендери Samsung Galaxy S25 Ultra19:08 27.08.2024

    Інсайдер Ice Universe на своїй сторінці в Weibo опублікував нові рендери майбутнього флагмана Samsung Galaxy S25 Ultra. На двох картинках показано фронтальну панель і бічну рамку, але, за словами самого інформатора, продемонстровано не всі особливості пристрою.

  • iPhone 16 дійсно представлять у «фейковий день»iPhone 16 дійсно представлять у «фейковий день»12:40 25.08.2024

    Схоже, презентація Apple, на якій покажуть нові iPhone та інші пристрої, дійсно відбудеться 10 вересня. Про це повідомив журналіст Bloomberg Марк Гурман. Він же уточнив, що в продажу смартфони очікуються з 20 вересня. Тоді ж очікується вихід фінальної версії iOS 18.

  • Тонкий складаний смартфон Honor Magic V3 увінчав новий рекорд ГіннессаТонкий складаний смартфон Honor Magic V3 увінчав новий рекорд Гіннесса13:22 24.08.2024

    Компанія Honor продовжує нагнітати галас і привертати увагу до майбутнього міжнародного запуску нового складного смартфона Honor Magic V3, дебют якого в Китаї відбувся в середині липня 2024 року.


купить телефон в Одесі, Україна