Apple iPhone 16 можна буде відновити за допомогою іншого iPhone

21:33, 18.09.2024

Новітні iPhone 16, що працюють на платформі iOS 18, отримали функцію RecoveryOS - раніше ця функція давала змогу за допомогою iPhone відновлювати прошивку Apple Watch і Apple TV. Тепер же можна буде відновлювати iPhone 16 за допомогою інших iPhone.

Коли iPhone 16 відмовляється працювати в штатному режимі і переходить у режим відновлення (Recovery Mode), поруч із ним можна буде покласти iPad або інший iPhone, щоб запустити відновлення прошивки. Інший пристрій самостійно завантажить працездатну версію iOS і перенесе її на заблокований пристрій. Це означає, що для усунення проблем на пристроях під управлінням iOS більше не знадобиться підключати їх до ПК.

Для відновлення заблокованого пристрою можна використовувати будь-який гаджет під управлінням iOS 18, але наразі відновити таким чином можна тільки iPhone 16. Телефони останнього покоління постачаються зі спеціальним розділом відновлення на своєму накопичувачі, який дає змогу керувати всім процесом незалежно від завантаження основного розділу iOS.

Поки відсутня ясність, чи планує Apple додати цю функцію в попередні моделі iPhone або для цього потрібні зміни на апаратному рівні. У будь-якому разі, це значний крок уперед - для користувачів значно спрощується процес усунення проблем із прошивкою без необхідності нести пристрої в сервісний центр. Apple iPhone 16 надійдуть у продаж у п'ятницю, 20 вересня.

Теги:Apple

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна