ASUS представила складаний ігровий контролер ROG Tessen для мобільних геймерів

00:18, 15.05.2024

Підрозділ ASUS Republic of Gamers (ROG) представив Tessen - складаний мобільний геймпад для використання зі смартфонами. Він обладнаний програмованими задніми пелюстками, механічними перемикачами для фронтальних кнопок і хрестовини D-pad, а також джойстиками, що не поступаються джойстикам на консольних контролерах.

ASUS зазначає, що геймпад ROG Tessen був відзначений нагородами на популярних дизайнерських конкурсах iF Design Awards 2024 і Red Dot Award 2024. Пристрій вирізняє зручна для подорожей складна конструкція - його можна покласти в будь-яку сумку і навіть у кишеню. Tessen надійно утримує телефон у горизонтальній орієнтації, а лівий бік відкидається донизу, щоб телефон можна було легко під'єднати до роз'єму USB Type-C на контролері. Після цього ліва сторона вільно піднімається, даючи змогу користувачеві відрегулювати алюмінієві напрямні та зафіксувати телефон. Опорні подушечки, що входять до комплекту, допомагають підключати телефон і в захисному чохлі.

ASUS запевняє, що цей геймпад за зручністю не поступається консольним - цьому, зокрема, сприяють правий джойстик висотою 18 мм з ходом на 22 градуси, ергономічні рукоятки, а також механічні перемикачі на лицьових кнопках і хрестовині. Алюмінієві пластини на задній панелі легко програмуються за допомогою кнопки ROG або застосунку Armoury Crate на виконання складних внутрішньоігрових команд або комбінацій. Роз'єм USB Type-C на ASUS ROG Tessen підтримує "наскрізне" заряджання на потужності 18 Вт; частота опитування геймпада становить 500 Гц.

Контролер обладнаний підсвічуванням Aura RGB з широкими можливостями налаштування і персоналізації. Лицьова частина геймпада декорована логотипами ROG, а задня поверхня має текстуру з мініатюрних опуклих трикутників для надійності захоплення. Упаковку ASUS ROG Tessen можна використовувати як підставку для пристрою, коли він не використовується.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна