Архів новин за 28 травня 2024 года

  • Смартфон Xiaomi 14 Civi виходить на світовий ринокСмартфон Xiaomi 14 Civi виходить на світовий ринок28 травня 2024

    Xiaomi повідомила, що 12 червня відбудеться глобальний дебют смартфона Xiaomi 14 Civi. Раніше серія Civi була ексклюзивною для китайського ринку.

  • Нові iPad Pro сподобалися користувачамНові iPad Pro сподобалися користувачам28 травня 2024

    Схоже, нові планшети iPad Pro сподобалися людям. Повідомляється, що поставки новинок цього року можуть бути досить високими. Нові планшети Apple пропонують не тільки нові екрани, але також нову SoC M4, якої поки немає навіть у MacBook, дуже тонкі та легкі корпуси і новий стилус Pencil Pro.

  • Opera інтегрує у свій браузер нейромережі Google GeminiOpera інтегрує у свій браузер нейромережі Google Gemini28 травня 2024

    Користувачі браузера Opera вже можуть взаємодіяти з функціями на базі штучного інтелекту завдяки інтегрованому в додаток помічнику Aria. Тепер же розробники інтернет-оглядача оголосили про партнерство з Google, у рамках якого великі мовні моделі Gemini будуть інтегровані в Aria.

  • Представлено дешевий Huawei Enjoy 70s з великим акумуляторомПредставлено дешевий Huawei Enjoy 70s з великим акумулятором28 травня 2024

    Huawei представила четвертий телефон серії Enjoy 70, який отримав назву Enjoy 70s. Enjoy 70s оснащений 6,75-дюймовою РК-панеллю IPS з краплеподібним вирізом. Його задня частина нагадує флагманські телефони серії Pura 70.

  • Смартфон HONOR Magic6 Pro – справжня магія ексклюзивно в АЛЛОСмартфон HONOR Magic6 Pro – справжня магія ексклюзивно в АЛЛО28 травня 2024

    АЛЛО оголошує про старт офіційних продажів інноваційного смартфона HONOR Magic6 Prо, який першим у світі отримав відразу 5 золотих відзнак – за акумулятор, дисплей, аудіосистему, основну та селфікамери – за тестами DxOMark, незалежного технічного лідера в оцінці якості.

  • Как криптовалюты влияют на имидж мировых знаменитостей?Как криптовалюты влияют на имидж мировых знаменитостей?28 травня 2024

    Быть умным и богатым – всегда модно. Сегодня мировые селебрити используют немало способов подчеркнуть в себе эти качества. Покупка криптовалют, трейдинг, участие в разработке новых токенов и платформ – только в плюс в данном случае.

  • Підготуйся до спекотного літа-  купуй гаджети OPPO за гарячими знижками до свята останнього дзвоникаПідготуйся до спекотного літа- купуй гаджети OPPO за гарячими знижками до свята останнього дзвоника28 травня 2024

    Закінчується черговий навчальний рік. Це радість для школярів, відповідальність для випускників, зворушливе занепокоєння батьків і вчителів. Для когось це буде перший випускний, а для когось- перша ваша серйозна заслуга і путівка в світ дорослих.

  • Фишки Samsung S23 Ultra, о которых стоит знатьФишки Samsung S23 Ultra, о которых стоит знать28 травня 2024

    Эту модель смартфона компания Samsung презентовала в прошлом году. И хотя уже появилось очередное поколение Galaxy, прошлогодний Samsung S23 Ultra не утратил ни своей актуальности, ни популярности.



купить телефон в Одесі, Україна