Corning представила скло Gorilla Glass 7i для масових смартфонів

21:36, 04.06.2024

Чотири роки тому Corning представила скло Gorilla Glass сьомого покоління, яке вийшло під брендом Victus. Воно призначалося насамперед для преміальних гаджетів, і тепер компанія випускає нове скло з індексом 7i для "бюджетних і середніх пристроїв". За словами Corning, назва відображає приналежність новинки до сьомого покоління стекол компанії, а буква "i" розшифровується як "провідна в галузі інновація для середніх пристроїв".

Corning стверджує, що Gorilla Glass 7i може витримувати падіння з висоти до 1 м на грубі поверхні, як-от асфальт, що вдвічі перевищує результат конкурентів. Заявлено, що нове захисне скло вдвічі стійкіше до подряпин, ніж конкуруюче скло. Gorilla Glass 7i розроблено для широкого спектра смартфонів у різних цінових категоріях, зокрема для масового ринку.

Corning запустила нове скло як відповідь на почастішання встановлення високоякісних дисплеїв на моделі середнього класу, де виробники дедалі частіше застосовують доволі дорогі 10-бітові і навіть 12-бітові OLED-дисплеї. Розмір дисплеїв сучасних смартфонів істотно збільшився за останні роки, що також вимагало переосмислення параметрів захисних стекол.

За повідомленням Corning, першою компанією, яка представить телефон з Gorilla Glass 7i стане Oppo. Спочатку Gorilla Glass 7i буде використовуватися в смартфонах, хоча воно підходить і для смарт-годинників та інших пристроїв, яким потрібне скло, стійке до подряпин і падінь.

Зазначимо, що безліч сучасних пристроїв все ще використовують Gorilla Glass 5, випущене в далекому 2016 році, наприклад, такі популярні моделі, як Nothing Phone (2a) і Poco F6 Pro. А в смартфоні Pixel 8a використовується Gorilla Glass 3, представлене 11 (!) років тому.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна