Дуров анонсував 10 нових функцій Telegram - дві виглядають особливо корисними

23:21, 09.10.2024

Співзасновник Telegram Павло Дуров анонсував швидку появу 10 нових функцій, які стануть доступні користувачам після чергового оновлення месенджера. П'ять поліпшень стосуватимуться подарунків, ще три нововведення торкнуться хештегів. На додачу до цього користувачі зможуть додавати мультимедійний контент до повідомлень уже після їхнього відправлення, а також буде можливість перегляду часу редагування повідомлень.

За словами Дурова, буквально вчора він запропонував команді розробників варіанти поліпшення месенджера, і того самого дня було підготовлено відповідні макети. "Не дивно, що команда Telegram сформувала те, як працюють більшість сучасних застосунків для обміну повідомленнями, зробивши внесок практично в усі інновації у сфері комунікацій", - додав засновник Telegram.

Раніше цього місяця Павло Дуров оголосив про появу в Telegram подарунків, які користувачі можуть закріплювати в профілі. Він зазначив, що в месенджері з'явилися подарунки, що знаходяться в обмеженій кількості, які пізніше можна буде конвертувати в NFT. Крім того, на початку місяця Telegram оголосив конкурс на створення нового відеопрогравача для додатка. Очікується, що найближчим часом у месенджера з'явиться власний аналог відеохостингу YouTube.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна