Huawei через тиждень представить доступну розкладачку Nova Flip з квадратним зовнішнім екраном

00:27, 30.07.2024

 

Компанія Huawei незабаром випустить новий складаний смартфон під назвою Nova Flip, презентація якого, як очікується, відбудеться 6 серпня. Це буде перша розкладачка в серії Nova. Новинка, вочевидь, буде доступнішою за смартфони Huawei Pocket, які виконані в тому ж формфакторі.

Компанія опублікувала в соцмережі weibo.com відеоролик, в якому учасник музичного гурту TFBoys продемонстрував з усіх боків розкладачку в лаймово-зеленому кольорі. Весь тизер являє собою серію клацань і клацань, які на азбуці Морзе означають слово Flip.

Смартфон Nova Flip оснащений невеликим квадратним зовнішнім екраном замість круглого у представленого раніше цього року складного смартфона Huawei Pocket 2. Повідомляється, що квадратна форма робить зовнішній дисплей більш універсальним у використанні.

Поруч із зовнішнім екраном розміщені дві задні камери, а в отворі у верхній частині внутрішнього екрана розміщена фронтальна камера. Корпус пристрою облямований металевою рамкою зі слотом для SIM-карти в нижній частині. Плоска клавіша живлення також виконує функцію сканера відбитків пальців.

З огляду на те, що серія смартфонів Nova націлена на молодіжну аудиторію, очікується, що ціна Nova Flip буде нижчою, ніж у Huawei Pocket 2. Також очікується, що 6 серпня Huawei представить крім розкладачки Nova Flip новий ноутбук MateBook GT, планшети MatePad Pro 12.2 і MatePad Air 2024, а також принтер X1 Max.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна