Користувачі iPhone 16 отримають доступ до ШІ-функцій Apple Intelligence вже цього місяця

21:12, 07.10.2024

Незважаючи на активну маркетингову кампанію, спрямовану на рекламу функцій на базі штучного інтелекту Apple Intelligence, представлені у вересні iPhone 16 все ще позбавлені цих нововведень. Ситуація почне змінюватися 28 жовтня, коли Apple випустить стабільну версію iOS 18.1. Про це розповів журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman).

У повідомленні сказано, що згадане оновлення принесе з собою функцію генерації зведень повідомлень та електронної пошти. Хоча Гурман згадав тільки це нововведення, в iOS 18.1 також реалізовано деякі поліпшення голосового помічника Siri і додано інструмент допомоги в написанні текстових повідомлень.

ШІ-функції Apple Intelligence підтримуються на смартфонах iPhone 15 Pro і всіх iPhone 16. Вони також будуть доступні у вигляді бета-версії на комп'ютерах Mac і планшетах iPad, оснащених фірмовими процесорами Apple M1 і новіше. З чуток, функції Apple Intelligence будуть доступні в оновленому iPhone SE, офіційний анонс якого ще не відбувся.

Більш значні зміни чекають на користувачів у міру розвитку Apple Intelligence. Наприклад, голосовий помічник Siri зможе виконувати певні завдання в різних додатках і використовувати призначену для користувача інформацію як контекст, але ці можливості стануть доступні не раніше березня наступного року. Інші функції, такі як Apple Image Playground і Genmoji, можуть з'явитися до кінця цього року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна