Microsoft позбавить Skype реклами і спростить вхід у систему з iOS

00:45, 01.08.2024

Компанія Microsoft оголосила про майбутнє масштабне оновлення популярного додатка Skype, яке буде доступне користувачам на всіх платформах найближчими днями. Головним нововведенням стане повне видалення реклами з програми, поліпшені функції ШІ та автоматичний вхід у систему з пристроїв Apple.

Ірен Намугані (Irene Namuganyi), менеджерка з продукту Skype, прокоментувала це рішення: "Наше останнє оновлення видаляє всю рекламу з каналів Skype і з усієї платформи Skype, забезпечуючи плавніший, зрозуміліший і приємніший користувацький інтерфейс". Microsoft підкреслює, що рішення було прийнято з урахуванням численних відгуків, передає TheVerge.

Користувачі більше не побачать рекламу ні в головному вікні чату, ні в розділі каналів. При цьому розділ "Сьогодні" з новинною стрічкою на базі MSN хоч і залишиться, проте користувачі, які бажають приховати його, зможуть зробити це через "Налаштування" - "Зовнішній вигляд".

Крім видалення реклами, Microsoft також покращує функцію створення зображень за допомогою штучного інтелекту для Windows і macOS. Тепер можна швидко отримати доступ до ШІ прямо з вікна чату, а створені зображення збільшити одним кліком.

Ще в Skype буде впроваджено автентифікацію для iOS, що дасть змогу автоматично входити в застосунок, якщо користувач уже авторизований у будь-якому іншому застосунку Microsoft. Також виправлено помилку, пов'язану з надсиланням фотографій і відео мережею 5G. Повідомляється, що оновлення Skype стане доступним усім користувачам протягом найближчих днів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна