Наступні Apple Watch стануть тоншими і отримають збільшений екран

09:31, 18.06.2024

Нове покоління смарт-годинників Apple Watch отримає тонший корпус і більший дисплей, пише у своєму блозі авторитетний аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo). Очікується, що Apple Watch Series 10 буде представлено у вересні, одночасно з анонсом нових iPhone. За словами Куо, розміри екранів двох моделей Apple Watch збільшаться.

Разом з екранами зростуть розміри і самих пристроїв. Компактніша версія виросте за довжиною з 41 до 44 міліметрів, а більш габаритна - з 45 до 49 міліметрів. Як це позначиться на ергономіці - невідомо.

Специфікації наступної версії Apple Watch Ultra залишаться "приблизно такими самими", як в актуальної моделі, хоча може бути представлений варіант із темнішим корпусом, якщо обсяги виробництва виправдають очікування, додав Куо. Годинник міститиме компоненти, виготовлені з використанням технології 3D-друку, додав експерт.

Поки Apple ще не почала масово виробляти пристрої з використанням технології 3D-друку. Компанія протестувала можливості 3D-друку під час виробництва Apple Watch Series 9 у 2023 році. Технологія, зокрема, дала змогу скоротити час виробництва пристроїв і кількість використовуваних у них матеріалів. За словами Куо, ці випробування "значно підвищили" ефективність виробництва.

Постачальником надрукованих на 3D-принтері компонентів для нового смарт-годинника Apple виступить компанія Bright Laser Technologies, каже Куо. Експерт зазначає, що попит на постачання деталей китайської компанії, що займається 3D-друком, як очікується, зросте найближчими роками через цінові переваги цієї технології. Куо також згадав про перспективи використання цієї технології при виробництві корпусів Apple Watch.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна