Пориньте у світ Тур де Франс разом з RadioQ!

23:06, 01.07.2024

Велика велосипедна подія року — Тур де Франс вже близько! Радіо Промінь запрошує вас стежити за онлайн трансляцією всіх етапів цього захоплюючого змагання. Відчуйте швидкість, витривалість та емоції разом з нами.

Емоції та азарт на кожному етапі

Тур де Франс — це більше, ніж просто гонка. Це справжнє свято для всіх шанувальників велоспорту! Відчуйте адреналін разом з учасниками, долаючи складні підйоми і спуски. Наші трансляції передадуть вам всі захоплюючі моменти гонки.

Зручність і доступність

Слухайте Тур де Франс по радіо Промінь будь-де: вдома, на роботі чи в дорозі. Наше мобільне додаток та веб-сайт дозволяють вам бути в курсі всіх подій незалежно від вашого місцезнаходження. Навіть займаючись іншими справами, ви не пропустите жодного моменту гонки.

Професійні коментарі

Наші експерти і коментатори забезпечать вас найглибшим аналізом кожного етапу. Дізнавайтеся про стратегії команд, індивідуальні досягнення велосипедистів та інші цікаві деталі в режимі реального часу.

Неймовірна якість звуку

Ми забезпечуємо високу якість звуку, щоб ви могли відчути себе на трасі разом з учасниками. Наші трансляції передають кожен звук гонки, від шелесту шин до шуму глядачів, занурюючи вас в атмосферу події.

Ексклюзивний контент тільки у нас

Тільки на радіо Промінь ви почуєте ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, тренерами та експертами велоспорту. Отримуйте унікальні матеріали та цікаві факти, які ви не знайдете більше ніде.

Не пропустіть Tour de France 2024!

2 липня відбудеться 4-й етап Тур де Франс: Пінероло – Валуар. Гірський маршрут довжиною 138 км обіцяє бути захоплюючим. Початок трансляції о 12:00 за київським часом. Налаштуйтеся на радіо Промінь і стежте за розвитком подій у реальному часі!
Не пропустіть жодного моменту Тур де Франс! Завантажуйте наш мобільний додаток або заходьте на https://radioq.com/station/radio-promin-7035, щоб завжди бути на зв’язку з найцікавішими подіями у світі велоспорту.

Слухайте Tour de France разом з радіо Промінь і насолоджуйтесь кожною миттю!

Відчуйте дух змагань, насолоджуйтесь швидкістю та витривалістю учасників — слухайте Тур де Франс по радіо. Приєднуйтесь до мільйонів слухачів, які вже готові поринути в світ велоспорту. Не пропустіть жодної миті, будьте частиною великого свята!

Слухайте наші трансляції через мобільний додаток або веб-сайт. Насолоджуйтесь гонками будь-де — вдома, на роботі чи в дорозі.

Слухайте Тур де Франс разом з радіо Промінь — будьте в епіцентрі спортивних подій!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как понять, что собаке нужно сменить корм?Как понять, что собаке нужно сменить корм?22:23 01.07.2024

    Вы хотите, чтобы ваш четырехлапый любимец был жизнерадостным, активным и здоровым до старости? Это в большой степени зависит от правильно выбранного корма. Обычная пища для животных может быть питательной, но в ней отсутствуют витамины, которые крайне необходимы для здоровья вашего любимца.

  • Оригинальные коктейли с армянским коньякомОригинальные коктейли с армянским коньяком21:52 30.06.2024

    Большинство ценителей этого благородного напитка потребляют его в чистом виде и только после приема пищи. Однако, те, для кого крепость в районе 40 оборотов является «неподъемной», предпочитают разбавлять коньяк разнообразными ингредиентами для смягчения и получения новых вкусовых ощущений.

  • Терещенко Роман Викторович: инновационные проектыТерещенко Роман Викторович: инновационные проекты21:27 26.06.2024

    Инновации должны быть частью повседневной стратегии современного бизнесмена. В этом уверен бизнес-аналитик и эксперт Терещенко Роман Викторович.


купить телефон в Одесі, Україна