Представлено розумну каблучку Oura Ring 4 - більше титану, вища точність, краща автономність

22:30, 03.10.2024

Компанія Oura анонсувала розумне кільце Ring 4. Порівняно з моделлю минулого покоління новинка стала тоншою, а якість вимірювання показників здоров'я підвищилася. Виробник постачатиме Ring 4 у більшій кількості розмірів, а також оновить фірмовий застосунок-компаньйон, щоб його інтерфейс став зручнішим.

На перший погляд Oura Ring 4 мало чим відрізняється від моделі третього покоління. Однак новинка виконана в корпусі з титану, тоді як раніше виробник використовував покритий епоксидною смолою корпус. Мабуть, найпомітніша відмінність новинки в тому, що в ній використовуються датчики меншого розміру, завдяки чому на внутрішньому боці кільця немає опуклостей.

Велике оновлення стосується алгоритму збору даних про стан здоров'я. Одна з головних проблем розумних каблучок у тому, що вони зміщуються в процесі носіння і дані не завжди збираються в оптимальному місці або зовсім зчитуються некоректно. Новий алгоритм підвищує кількість сигнальних каналів з 8 до 18, завдяки чому з'являється можливість вибору найкращого сигналу в кожен момент часу. Посилаючись на зовнішні дослідження, Oura заявила, що новий алгоритм на 120 % якісніше передає сигнали і на 30 % якісніше відстежує рівень кисню в крові. На додаток до цього алгоритм скорочує розриви в показаннях серцевого ритму в денний і нічний час на 7 % і 31 % відповідно.

Oura Ring 4 може обходитися без підзарядки до восьми днів, але час автономної роботи залежить від розміру кільця (як правило, більші версії кільця працюють довше). Крім того, тепер користувачі можуть вибирати між розмірами кільця від 4 до 15 (раніше були варіанти від 6 до 13).

Що стосується фірмового застосунку Oura, то за останні місяці він став дещо захаращеним. Це пов'язано з появою нових функцій, таких як відстеження стресу, репродуктивного здоров'я, здоров'я серця тощо. Для вирішення цієї проблеми розробники оновили інтерфейс застосунку. Тепер у ньому буде три розділи: "Сьогодні", "Життєво важливі показники" і "Моє здоров'я". Крім зміни дизайну додалася оновлена метрика для рівня стресу протягом дня, додана функція автоматичного виявлення активності для 40 типів активностей тощо.

Поставки Oura Ring 4 почнуться в середині цього місяця. Вартість розумного кільця починається від $349. Кільця Oura Ring 3, що коштують на $50 менше, продаватимуться доти, доки виробник не реалізує всі запаси. Підписка Oura залишиться коштувати колишні $6 на місяць або $70 на рік.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна