Представлено смартфон Tecno Spark 30 Pro - є і версії в стилі Трансформерів

20:03, 23.09.2024

Компанія Tecno без зайвого шуму анонсувала смартфони Spark 30. Разом зі стандартною моделлю на ринок вийде більш продуктивний Spark 30 Pro. Обидва пристрої будуть доступні в різних колірних варіантах, а також у версії, виконаній у стилі Трансформерів.

Апарат Spark 30 Pro оснащений 6,78-дюймовим дисплеєм OLED з підтримкою роздільної здатності Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 1700 кд/м2. Сканер відбитків пальців інтегрований в область екрана. У верхній частині дисплея є отвір, в якому встановлена 13-мегапіксельна фронтальна камера. Подвійна основна камера розташована на тильному боці корпусу. Вона об'єднує 108-мегапіксельний сенсор із датчиком AI Camera, який, імовірно, являє собою датчик глибини.

За продуктивність у Spark 30 Pro відповідає восьмиядерний мікропроцесор MediaTek Helio G100, який на даний момент є найпродуктивнішим чипом з підтримкою тільки LTE. При цьому реалізована можливість роботи в мережах 4.5G (LTE Advanced), які забезпечують вищу швидкість передачі даних порівняно зі стандартним 4G. Смартфон поставляється з 8 Гбайт оперативної пам'яті і накопичувачем на 128 Гбайт або 256 Гбайт.

Розробники реалізували в Spark 30 Pro підтримку функцій на основі штучного інтелекту, включно з інструментами для редагування зображень, голосовим помічником на базі нейромережі Google Gemini, а також додатками AI Wallpaper і AI Artboard для налаштування стилю інтерфейсу відповідно до вподобань користувача. В якості програмної платформи задіяна Android 14 з оболонкою HIOS.

Смартфон має товщину 7,4 мм і оснащений акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю до 33 Вт. Стереопідсистема містить пару динаміків із підтримкою Dolby Hi-Res Audio. У конструкції передбачені NFC-чіп та інфрачервоний порт, який може стати в пригоді для управління побутовою технікою.

Базовий Spark 30 виконаний у чорно-жовтих кольорах у стилі Bumblebee, тоді як корпус Spark 30 Pro виконаний у синьому, червоному та сріблястому кольорах у стилі Optimus Prime. Обидві версії в стилі Трансформерів будуть поставлятися з фірмовою атрибутикою. Spark 30 Pro також доступний у чорному та білому колірних варіантах. Вартість новинок ще не була озвучена.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • За запчастинами для мобільних телефонів — до LCD-GSMЗа запчастинами для мобільних телефонів — до LCD-GSM12:54 20.09.2024

    Важливість і значення таких мобільних пристроїв, як смартфон та планшет, важко переоцінити. У разі їх поломки ми залишаємося без зв’язку, записника, важливих контактів, безцінної інформації та в певному сенсі навіть без робочого місця.

  • У нових iPhone 16 Pro дійсно металеві акумуляториУ нових iPhone 16 Pro дійсно металеві акумулятори23:14 19.09.2024

    Раніше в Мережі були дані про те, що Apple може оснастити свої нові смартфони акумуляторами в металевих корпусах, які під час подачі напруги будуть "вистрілюватися" з корпусу, полегшуючи заміну. Поки неясно, чи вистрілюються вони, але вони точно металеві.

  • Алло ексклюзивно представляє планшет HONOR Pad 9 та смартфони НONOR 200Алло ексклюзивно представляє планшет HONOR Pad 9 та смартфони НONOR 20022:57 19.09.2024

    Алло продовжує презентувати світові інновації на українському ринку. Перші ексклюзивні новинки вересня – планшет HONOR Pad 9 WiFi (8+256 ГБ) та смартфони HONOR серії 200 – вже на allo.ua та в мобільному застосунку, а незабаром з'являться і в мережі магазинів.


купить телефон в Одесі, Україна