Смартфон Huawei Mate XT, що складається втричі, попередньо замовили понад 2,7 млн осіб

22:18, 09.09.2024

Китайська компанія Huawei отримала понад 2,7 млн попередніх замовлень на купівлю першого у світі смартфона Mate XT, що складається втричі, офіційна презентація якого відбудеться завтра. Вендор почав приймати попередні замовлення в суботу, випередивши на кілька днів Apple, яка сьогодні ввечері презентує нові iPhone 16.

Подробиці про незвичайний Mate XT, який складається втричі, будуть розкриті тільки завтра. Наразі про пристрій мало що відомо, незважаючи на те, що кілька днів тому Huawei випустила тизерне відео, яке демонструє Mate XT. Роздрібна вартість новинки ще не була озвучена. Офіційні продажі першого смартфона, що складається втричі, почнуться 20 вересня.

Цікаво, що за підсумками другого кварталу Apple випала з п'ятірки найбільших постачальників смартфонів на ринку Китаю. За підрахунками аналітиків Canalys, китайські виробники вперше зайняли всі п'ять перших місць рейтингу за обсягами поставок смартфонів на домашній ринок. За підрахунками експертів, у другому кварталі Huawei реалізувала на ринку Китаю 10,6 млн смартфонів, що дало змогу компанії посісти четверту сходинку рейтингу. За цей же період Apple продала в країні близько 10 млн iPhone.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна