Solos випустить цього року смарт-окуляри з камерою і ШІ-функціями на базі GPT-4o

23:30, 30.06.2024

Наразі у розумних окулярів Ray-Ban Meta Smart Glasses, оснащених камерою з підтримкою ШІ та голосовим управлінням функціями, на ринку практично немає конкурентів, але компанія Solos обіцяє це виправити вже цього року. Смарт-окуляри Solos AirGo Vision отримають камеру і підтримку ШІ на базі нейромережі OpenAI GPT-4o, яка дасть змогу розпізнавати об'єкти, а також розповість про те, що знаходиться в полі зору.

Solos AirGo Vision також підтримуватимуть можливість зміни оправи, як інші окуляри Solos. Користувач зможе, наприклад, вибрати оправу без камери, якщо потреби в ній немає і йому на даний момент потрібні просто сонцезахисні окуляри.

Крім того, Solos AirGo Vision будуть оснащені світлодіодами для сповіщення про вхідні дзвінки або електронні листи, і компанія стверджує, що смарт-окуляри також можна буде інтегрувати з ШІ-моделями Google Gemini і Anthropic Claude AI. Як і Ray-Ban від Meta, нові окуляри від Solos відповідатимуть на запитання за допомогою динаміків, оскільки у них немає дисплея для публікації текстових повідомлень.

Хоча вартість Solos AirGo Vision поки невідома, можна з упевненістю стверджувати, що ціна новинки буде вищою за $249,99 - саме стільки коштуватимуть такі окуляри з оправою без камери, які надійдуть у продаж у липні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна