У безкоштовних користувачів ChatGPT з'явився доступ до кастомних версій GPT

23:49, 30.05.2024

Користувачі безкоштовного варіанту ChatGPT отримали доступ до створених спільнотою спецверсій моделей GPT - з ними можна аналізувати діаграми, ставити питання про фотографії та працювати з іншими функціями, які на початку травня отримала офіційна GPT-4o.

Раніше такі функції як відповіді з веб-пошуком, аналіз даних, створення діаграм, машинний зір, завантаження файлів, пам'ять контексту і спецверсії GPT були доступні лише для користувачів тарифів ChatGPT Plus, Teams і Enterprise - тепер же вони відкриті для всіх, хто користується ChatGPT. А ось своїх власних версій GPT користувачі безкоштовного варіанту ChatGPT створювати поки не можуть.

Функції аналітики даних і створення діаграм дають змогу безпосередньо підключати сховища OneDrive і Google Drive до ChatGPT. Розробники спеціальних версій GPT також можуть брати участь у програмі розподілу доходів, яку OpenAI в тестовому режимі запустила в березні.

У платних передплатників є ще одна перевага - менш жорсткі обмеження на кількість повідомлень. Коли користувачі безкоштовної платформи досягають ліміту повідомлень у чаті з GPT-4o, вони автоматично перемикаються на менш потужну GPT-3.5. Голос ШІ Sky, що до ступеня змішання нагадує голос Скарлетт Йоганссон (Scarlett Johansson) навіть самій актрисі, поки залишається недоступним.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна