Ветерани зможуть використовувати лише електронне посвідчення в Дії замість паперового

12:50, 23.06.2024

Уряд підтримав зміни до законодавства, які дозволять отримувати та використовувати лише електронне посвідчення ветерана в Дії. А паперове ветерани отримуватимуть за бажанням.  Далі зміни має затвердити Верховна Рада.

Посвідчення в Дії можна перевірити за QR-кодом всього в один клік. Тож після ухвалення змін зменшиться кількість підроблених чи застарілих паперових документів. І зможете не боятися загубити або пошкодити посвідчення, воно буде завжди під рукою — у смартфоні. Продовжуємо впроваджувати принцип digital first — спочатку цифрові документи, а паперові — за бажанням.

Цифровий документ реалізувала Мінцифра спільно з Мінветеранів за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансування Швеції, та за експертної підтримки проєкту EU4DigitalUA, що фінансує Європейський Союз і впроваджує  E-Governance Academy.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Три українські стартапи отримали гранти від Glovo Startup LabТри українські стартапи отримали гранти від Glovo Startup Lab02:29 20.06.2024

    Україна має потужну стартап-екосистему, але через війну наша економіка та бізнес стикаються із серйозними викликами. Щоб підтримати розвиток українських інновацій, Ukrainian Startup Fund та компанія Glovo провели конференцію PowerUp Ukraine.

  • Абоненти lifecell в Канаді можуть користуватися VoLTEАбоненти lifecell в Канаді можуть користуватися VoLTE02:16 20.06.2024

    Відтепер абоненти lifecell, які перебувають в Канаді, зможуть здійснювати голосові дзвінки за допомогою VoLTE. За статистикою оператора, в Канаді з початку 2024 року перебуває понад 17 тис. його абонентів. Це черговий крок до покращення якості обслуговування клієнтів lifecell за кордоном.

  • У Львові на АЗК ОККО відкрився корнер АЛЛО ExpressУ Львові на АЗК ОККО відкрився корнер АЛЛО Express02:14 20.06.2024

    Павербанки, ноутбуки, планшети, зарядні станції, електротранспорт, акустику, техніку для дому чи краси тощо – все це можна знайти та замовити на маркетплейсі allo.ua та забрати за новою адресою у Львові.


купить телефон в Одесі, Україна