Xiaomi представила першу зовнішню сонячну панель за $27

09:41, 18.06.2024

В асортименті Xiaomi з'явилася перша сонячна панель для встановлення на вулиці. Невеликий пристрій розрахований на роботу з камерою зовнішнього відеоспостереження Xiaomi BW500. Потужність сонячної панелі становить 5 Вт, компанія каже, що висока ефективність досягається при знаходженні пристрою протягом трьох годин під сонцем щодня.

Панель захищена від пилу і води відповідно до ступеня IP66. Кабель із роз'ємом USB-C теж надійно захищений. Вартість виробу - всього 27 доларів.

Що стосується камери BW500, то вона коштує 50 доларів і підтримує запис відео з роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів при куті огляду 136 градусів. Ємність вбудованої акумуляторної батареї BW500 - 10000 мАг, заявлена автономність - до 6 місяців.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Відео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на AndroidВідео огляд Bloody GPW70 - бездротовий геймпад для ПК і смартфона на Android13:34 14.06.2024

    Bloody GPW70 Sports Black - зручний геймпад з можливістю налаштування. Шутери, екшн ігри, симулятори та перегони - ось у що зручно грати на бездротовому ігровому контролері від Bloody. Джойстик вміє трансформуватися і підходить під смартфони та планшети, смарт-ТВ на Андроїд, PS3, Switch та ПК/ноутбуках. Всі подробиці про Bloody GPW70, включаючи вібровідгук і RGB підсвітку, дізнаєтеся з відео. Приємного перегляду!

  • Innovative Eyewear Eddie Bauer - розумні окуляри з підтримкою ChatGPTInnovative Eyewear Eddie Bauer - розумні окуляри з підтримкою ChatGPT11:55 04.06.2024

    Innovative Eyewear випустила колекцію розумних окулярів Eddie Bauer з підтримкою ChatGPT. Розумні окуляри оснащені двома мікрофонами, за допомогою яких користувачі можуть активувати Siri і ChatGPT і отримають відповіді через чотири вбудовані динаміки.

  • Характеристики та особливості армійських годинників для екстремальних ситуаційХарактеристики та особливості армійських годинників для екстремальних ситуацій23:47 24.05.2024

    Відстежування фізичного стану військового, орієнтація на місці, контроль часу та інших важливих показників – лише деякі з особливостей, якими характеризуються годинники для представників збройних сил.


купить телефон в Одесі, Україна