Innovative Eyewear Eddie Bauer - розумні окуляри з підтримкою ChatGPT

11:55, 04.06.2024

Innovative Eyewear випустила колекцію розумних окулярів Eddie Bauer з підтримкою ChatGPT. Розумні окуляри оснащені двома мікрофонами, за допомогою яких користувачі можуть активувати Siri і ChatGPT і отримають відповіді через чотири вбудовані динаміки. Користувачі також можуть приймати дзвінки і керувати додатками за допомогою розумних окулярів при підключенні до своїх телефонів через Bluetooth.

Щоб активувати ChatGPT, достатньо завантажити Lucyd. Розумні окуляри Eddie Bauer оснащені безкоштовним додатком Lucyd. ChatGPT можна попросити скласти добірку листів, які прийшли електронною поштою, а також узагальнити або перекласти тексти. Додаток дає змогу користувачеві зберігати одну й ту саму історію чату незалежно від того, які окуляри він вибирає в різні дні. Окуляри працюють від акумуляторних батарей, які можуть забезпечити до 12 годин при повній зарядці.

Колекція розумних окулярів Eddie Bauer добре інтегрується з iPhone, а незабаром додадуть інтеграцію з Android. Користувачі можуть приймати дзвінки, відтворювати музику та керувати додатками через Bluetooth 5.2 у радіусі 30 метрів. Окуляри оснащені базовим сенсорним управлінням для відповіді на дзвінки, управління відтворенням музики і активації голосового помічника. У комплект поставки входить зарядна док-станція для пристрою.

Колекція розумних окулярів Innovative Eyewear Eddie Bauer включає моделі Horizon, Navigator, Velocity і Explorer. Ціна моделі Velocity, що продається без рецепта, починається від 230 доларів, а версії за рецептом коштують від 250 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • OpenAI допоможе Apple прокачати Siri - це викликало занепокоєння у MicrosoftOpenAI допоможе Apple прокачати Siri - це викликало занепокоєння у Microsoft23:54 30.05.2024

    Менш ніж за два тижні розпочнеться конференція для розробників Apple Worldwide Developers Conference 2024 (WWDC 2024). Як стало відомо ресурсу The Information, на ній буде оголошено про угоду Apple з OpenAI, чиї ШІ-технології будуть використовуватися в розширенні функціональності голосового помічника Siri.

  • У безкоштовних користувачів ChatGPT з'явився доступ до кастомних версій GPTУ безкоштовних користувачів ChatGPT з'явився доступ до кастомних версій GPT23:49 30.05.2024

    Користувачі безкоштовного варіанту ChatGPT отримали доступ до створених спільнотою спецверсій моделей GPT - з ними можна аналізувати діаграми, ставити питання про фотографії та працювати з іншими функціями, які на початку травня отримала офіційна GPT-4o.

  • Opera інтегрує у свій браузер нейромережі Google GeminiOpera інтегрує у свій браузер нейромережі Google Gemini22:45 28.05.2024

    Користувачі браузера Opera вже можуть взаємодіяти з функціями на базі штучного інтелекту завдяки інтегрованому в додаток помічнику Aria. Тепер же розробники інтернет-оглядача оголосили про партнерство з Google, у рамках якого великі мовні моделі Gemini будуть інтегровані в Aria.


купить телефон в Одесі, Україна