На онлайн-презентації ASUS буде представлено перший ASUS AI PC – комп’ютер нової ери

23:54, 07.05.2024

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20 травня 2024 року о 21:00 за київським часом. На цій довгоочікуваній події, яка проходитиме виключно в режимі онлайн, буде представлено ультрапортативний ноутбук преміумкласу, який є першим комп’ютером ASUS лінійки ASUS AI PC – комп’ютерів нової ери зі штучним інтелектом. Цей ноутбук, створений ASUS у співпраці з компаніями Microsoft і Qualcomm, покликаний змінити саму суть комп’ютерних технологій. Він пропонує революційне покоління технологій штучного інтелекту, які відкривають нові горизонти в цифровому світі.

Новий ноутбук розпочинає епоху комп'ютерів ASUS AI PC, які долають традиційні обмеження, використовуючи передові можливості штучного інтелекту. Завдяки всебічній підтримці новітніх функцій штучного інтелекту від ASUS і Microsoft він пропонує персоналізовані можливості, пристосовані до індивідуальних потреб користувачів.

Під час презентації до співдиректора ASUS С.Й. Сю (S.Y. Hsu) приєднаються відомі спікери гігантів індустрії: Qualcomm і Microsoft. Разом вони нададуть безцінну інформацію про розробку комп'ютерів ASUS AI PC нового покоління, а також розкажуть про спільні зусилля, які привели до втілення цієї чудової інновації в життя.

Вже у червні, на виставці Computex 2024 у Тайбеї відвідувачі матимуть унікальну можливість ознайомитися з лінійкою ASUS AI PC та багатьма іншими новинками з перших рук. Не пропустіть цю унікальну подію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна