Nintendo несподівано представила новий пристрій - наполегливий розумний будильник за $99

19:35, 09.10.2024

Найбільш ненависний переважною більшістю населення нашої планети пристрій - це, безперечно, будильник. Важко сказати, на що розраховувала компанія Nintendo, представивши розумний будильник Sound Clock: Alarmo, який обладнаний датчиком руху і підвищує гучність музики та звукових ефектів, якщо користувач наполягає на своєму небажанні вставати. Можливо на краще, що пристрій вартістю $99 поки що доступний тільки передплатникам Nintendo Switch Online.

Замість довгоочікуваної ігрової консолі Switch 2, Nintendo виходить на ринок смарт-пристроїв із цифровим "розумним" будильником Sound Clock: Alarmo. Пристрій вартістю $99 розбудить щасливих власників підписки Nintendo Switch Online мелодіями і звуковими ефектами з улюблених франшиз Nintendo, зокрема Super Mario Bros. Будильник, що підключається до інтернету, оснащений 2,8-дюймовим дисплеєм, на якому протягом дня і після спрацьовування будильника відображається час і різні анімації з ігор Nintendo.

Пристрій вирізняється з-поміж інших подібних гаджетів наявністю датчика руху, який вміє визначати поведінку користувача під час пробудження. Якщо Sound Clock: Alarmo виявить, що власник продовжує ніжитися в ліжку, він почне збільшувати гучність музики і додавати звукових ефектів. Домігшись свого, Sound Clock: Alarmo заохотить власника святковою музикою і втихомириться. Щоб відключити будильник, до нього навіть не потрібно торкатися, можна відразу йти в душ.

Nintendo рекомендує "якщо в ліжку спить більше однієї людини використовувати режим Button Mode", який перетворює пристрій на традиційний будильник. Функції виявлення руху в цьому режимі відключаються.

Sound Clock: Alarmo може відтворювати сигнали будильника, натхненні п'ятьма різними іграми Nintendo, включно з Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pikmin 4, Splatoon 3 і Ring Fit Adventure. Кожна гра забезпечить "сім різновидів будильника", таким чином у базовому виконанні буде 35 варіантів сигналу.

Nintendo планує надавати безкоштовні оновлення для пристрою і обіцяє більше контенту з таких ігор, як Mario Kart 8 Deluxe і Animal Crossing: New Horizons. Щоб перемикатися між різними іпостасями будильника, власнику достатньо повернути велику рукоятку на пристрої.

Завдяки датчику руху Sound Clock: Alarmo вміє відстежувати сон власника і вести статистику, яку можна подивитися на його екрані. Власник може обирати між "постійним режимом", коли звук будильника стає інтенсивнішим з плином часу, і "м'яким режимом", коли гучність не змінюється.

Sound Clock: Alarmo вимагає від потенційних покупців у США і Канаді підписки на Nintendo Switch Online, вартість якої починається від $3,99 на місяць. Виняток зроблено для відвідувачів магазину Nintendo New York, які можуть купити продукт без онлайн-підписки. Пристрій надійде в продаж на початку 2025 року за ціною $99, але передплатники Nintendo Switch Online можуть замовити його вже сьогодні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна