Поява функцій ChatGPT в iOS 18 - питання майже вирішене

11:21, 11.05.2024

Сфера систем штучного інтелекту з погляду практичного його використання та реалізації різного роду співпраці останнім часом сповнена подіями як більш-менш явними, так і прихованими. До останніх Bloomberg відносить майже досягнуту Apple домовленість про використання чат-бота ChatGPT компанії OpenAI в операційній системі iOS 18.

Про цю подію агентство Bloomberg традиційно повідомляє з посиланням на власні джерела, але з урахуванням близькості конференції для розробників WWDC 2024, яка почне роботу в середині червня, подібна новина досить скоро може отримати офіційне підтвердження. За даними джерела, Apple і OpenAI вже перебувають на заключних етапах підписання угоди про співпрацю, яка дасть змогу першій використовувати елементи ChatGPT в операційній системі Apple iOS 18. Принагідно зазначається, що переговори Apple з Google про впровадження чат-бота Gemini в екосистему першої з компаній успіхом поки що не увінчалися, хоча спроби тривають.

Як пояснює Bloomberg, на цьому етапі немає твердих гарантій, що про угоду між Apple і OpenAI буде оголошено офіційно найближчими тижнями, але швидкий початок конференції WWDC 2024 цілком передбачувано підганяє першу зі сторін. Співпраця з OpenAI може стати одним із кроків Apple з розвитку власної екосистеми штучного інтелекту. Раніше повідомлялося, що вона має намір не тільки розвивати здатність фірмових процесорів прискорювати роботу штучного інтелекту з використанням апаратних ресурсів клієнтських пристроїв, а й до кінця року впровадити процесори M2 Ultra в серверну інфраструктуру відповідного призначення. При цьому частина хмарної екосистеми Apple продовжить спиратися на потужності сторонніх провайдерів з міркувань економічної доцільності.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна