ШІ Google Gemini зробив розумні відповіді в Gmail ще розумнішими

22:16, 29.09.2024

Google випустила оновлення додатка Gmail для Android і iOS - тісніша інтеграція зі ШІ Gemini допомогла підвищити якість розумних відповідей. Про новий механізм роботи функції компанія розповіла ще в травні: тепер ШІ враховує вміст усього ланцюжка листів.

Користувачеві доступний попередній перегляд кількох варіантів розумних відповідей - можна вибрати той, що найповніше відповідає його потребам або стилю листа. Ідея нововведення в тому, щоб заощадити час тим, хто веде активне листування електронною поштою, а також урізноманітнити набір доступних автоматичних відповідей - в оновленому варіанті вони містять навіть початкове привітання і підпис.

Розумні відповіді з урахуванням контексту доступні для всіх передплатників планів Gemini Business, Enterprise, Education, Education Premium і Google One AI Premium. Оновлена функція заснована на оригінальних "розумних відповідях", які дебютували в Gmail у 2017 році. Раніше Google представила функцію Gmail Q&A - вона дає змогу ставити чат-боту запитання, для відповіді на які АІ доведеться аналізувати листування користувача.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна