Смарт-годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra для США заряджатимуться швидше

17:13, 25.06.2024

Розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra пройшли китайську сертифікацію 3C з модельними номерами SM-L3150 і SM-L7050. Вони будуть оснащені зарядним пристроєм EP-T1510, що підтримує потужність до 10 Вт.

Samsung Galaxy Watch 7 раніше були сертифіковані Федеральною комісією зі зв'язку (Federal Communications Commission, FCC), яка підтвердила, що вони підтримуватимуть потужністю 15 Вт. Це підтверджує, що в Китаї та США годинник заряджатиметься з різною швидкістю. Утім, варто дочекатися анонсу, щоб ситуація підтвердилася.

У попередніх новинах повідомлялося, що Samsung може провести конференцію Galaxy Unpacked у Парижі, Франція, 10 липня. Крім мобільних телефонів Galaxy Z Fold6 і Galaxy Z Flip6, компанія також анонсує розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra.

Очікується, що Samsung Galaxy Watch 7 і Watch Ultra будуть оснащені новою однокристальною системою Exynos W1000, підтримуватимуть частоту серцевих скорочень, ЕКГ, рівень кисню в крові, зможуть визначати температуру тіла.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна