Архів новин за 25 червня 2024 года

  • Смарт-годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra для США заряджатимуться швидшеСмарт-годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra для США заряджатимуться швидше25 червня 2024

    Розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra пройшли китайську сертифікацію 3C з модельними номерами SM-L3150 і SM-L7050. Вони будуть оснащені зарядним пристроєм EP-T1510, що підтримує потужність до 10 Вт.

  • У Gmail почав працювати ШІ-помічник Google GeminiУ Gmail почав працювати ШІ-помічник Google Gemini25 червня 2024

    Google почала розгортати у веб-версії поштової служби Gmail бічну панель Gemini, яка полегшить користувачам роботу з електронною кореспонденцією. Асистент зі штучним інтелектом складає зведення інформації в листуванні та надає допомогу в створенні нових листів.

  • Полювання за спекотними знижками на гаджети  OPPOПолювання за спекотними знижками на гаджети OPPO25 червня 2024

    OPPO AED Україна оголосила про літній розпродаж та спекотні ціни на безліч гаджетів з 24 червня по 7 липня. Тепер в усіх торгових мережах, де офіційно представлені гаджети OPPO, можна зробити покупку за вигідними цінами.

  • 3 крутых приложения для iPhone3 крутых приложения для iPhone25 червня 2024

    С правильными и интересными приложениями ваш смартфон может сделать вашу жизнь намного проще. Превратите ваш iPhone в профессиональную камеру, сканируйте товары, используйте его интеллект на полную катушку!

  • Представлені розкладні смартфони Motorola Razr 50 і Razr 50 Ultra з великими зовнішніми дисплеями і ціною від $510Представлені розкладні смартфони Motorola Razr 50 і Razr 50 Ultra з великими зовнішніми дисплеями і ціною від $51025 червня 2024

    Lenovo, материнська компанія Motorola, провела в Китаї великий захід, на якому представила нову серію складних смартфонів Razr 50, а також інші новинки. У нову серію розкладачок увійшли базова модель Razr 50 на чипі MediaTek Dimensity 7300X і просунута Razr 50 Ultra.

  • Amazon таємно готує власного конкурента для ChatGPTAmazon таємно готує власного конкурента для ChatGPT25 червня 2024

    Бачачи потенціал технологій генеративного штучного інтелекту, мало хто з гігантів IT-ринку хоче втрачати відповідні можливості. Якщо Microsoft інвестує кошти безпосередньо в стартап OpenAI, то Amazon намагається розробляти конкурента ChatGPT власними силами.

  • Представлено смартфон Redmi Note 13 Pro Scarlet Red EditionПредставлено смартфон Redmi Note 13 Pro Scarlet Red Edition25 червня 2024

    Xiaomi офіційно представила нову версію Redmi Note 13 Pro, яка отримала назву Redmi Note 13 Pro Scarlet Red Edition і яскравий колір. Redmi Note 13 Pro Scarlet Red Edition пропонується за ціною 300 доларів за 8/128 ГБ і 325 доларів за 8/256 ГБ.

  • Купити смартфон: як і де придбати по кращій ціні в Україні?Купити смартфон: як і де придбати по кращій ціні в Україні?25 червня 2024

    В пошуках нового смартфона, але не знаєте, де купити вигідно та надійно? Зверніть увагу на онлайн платформу Device Market! Device Market – зручний та сучасний магазин електроніки, пропонує широкий вибір якісних товарів за конкурентними цінами.



купить телефон в Одесі, Україна