Сьогодні надійде в продаж криптовалюта WLFI Дональда Трампа

20:20, 15.10.2024

Сьогодні Дональд Трамп (Donald Trump) має намір запустити продаж криптовалюти WLFI, пов'язаної з його проектом World Liberty Financial. Про це бізнесмен і політик повідомив на своїй сторінці в соцмережі X, охарактеризувавши проект як "майбутнє фінансової системи".

Пов'язані з проектом люди описують його як своєрідний криптовалютний банк, клієнти якого зможуть видавати і брати кредити, а також інвестувати в криптовалюту. Жодного статуту або регламенту не опубліковано, але відомо, що учасники, які інвестували в проект, отримають право голосу на платформі WLF. На початковому етапі криптовалюта, згідно з планом, залучить $300 млн за оцінки в $1,5 млрд. World Liberty Financial є відокремленою від Trump Media & Technology Group компанією і не має стосунку до соцмережі Трампа Truth Social.

Цифрова монета WLFI підпадає під фінансову норму Regulation D, яка, за американськими законами, дозволяє залучати капітал без попередньої реєстрації в Комісії з цінних паперів і бірж (SEC). Для цього потрібно дотримуватися особливих умов: обмежуються обсяги продажу, а покупцями можуть виступати акредитовані інвестори з активами від $1 млн. 20% токенів WLF виділяють команді засновників, до якої входить сім'я Трампа. Менш ніж за добу до запуску проєкту команда WLF провела ефір на майданчику X Spaces, до якого підключилися 12 000 користувачів.

WLFI являє собою токен управління, який дає змогу власникам ухвалювати пов'язані з роботою протоколу рішення, включно з такими ініціативами, як рекламні партнерства, повідомив один із засновників проєкту Закарі Фолкман (Zachary Folkman), - при цьому володіння токеном "не є капіталом" і не "втілює економічного права". Продаж токенів відбуватиметься виключно на сайті проєкту, і брати участь у цьому процесі зможуть лише ті, хто пройшов процес реєстрації та верифікації, а також був внесений до білого списку - таких налічується "понад 100 000 осіб". Із запуском проекту буде опубліковано і його "дорожню карту".

Минулого тижня WLF почала процес схвалення криптобанку в екосистемі децентралізованих фінансів (DeFi) під назвою Aave - однієї з найстаріших і найнадійніших платформ криптовалютного кредитування. На форумі Aave команда WLF представила короткий опис цілей проєкту, серед яких зазначено просування "DeFi для широкої аудиторії" і формування "нового класу користувачів для видачі та отримання кредитів із надлишковим забезпеченням". Поки продаж токенів багато в чому схожий на угоду за борговою розпискою - ті, хто купує їх зараз, отримають право на токени після запуску платформи.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна