У Telegram з'явилися закриті канали з платною підпискою і перегляд .PDF і .DOCX-файлів

23:01, 14.08.2024

Адміністрація Telegram представила святкове оновлення месенджера, присвячене його 11-річчю. До нього увійшли зоряні реакції, канали з платною підпискою, можливість публікації платних фотографій і відеозаписів ботами і бізнес-акаунтами, а також можливість публікувати повідомлення на каналах від імені інших каналів або особистих облікових записів.

Щоб підтримати улюблений канал або блогера, користувачі тепер можуть надсилати їм зіркові реакції. Власники таких каналів отримають 100 % надісланих "зірок" - внутрішньої валюти месенджера, - які можна обміняти на криптовалюту Toncoin з мінімальною комісією або оплатити ними рекламу зі знижкою 30 %.

У повідомленнях із зоряними реакціями відображаються користувачі, які відправили найбільше "зірок", але своє ім'я можна і приховати з цього списку. Зоряні реакції для каналів необхідно вмикати окремо в їхніх налаштуваннях.

Блогерам тепер також доступне створення каналів, підписка на які здійснюється за щомісячну плату, що перераховується в "зірках" - для підписки на такі канали авторам необхідно генерувати спеціальні посилання. Раніше власники каналів отримали можливість монетизації контенту - публікації платних фотографій і відеозаписів; тепер ця функція доступна і для ботів та бізнес-акаунтів. Ця можливість стане в пригоді розробникам сервісів - наприклад, генераторів зображень і служб підвищення якості відео.

Звичайні публікації на каналі супроводжуються його назвою і зображенням, але тепер цю поведінку можна змінити, увімкнувши функцію "Суперканалу" в його налаштуваннях. Коли вона активна, адміністратору доступний вибір профілю, від імені якого вийде ця публікація. Адміністратор так і залишиться невидимим підписникам, якщо сам не вибере публікацію від свого імені.

Нарешті, в Telegram для iOS з'явилася можливість переглядати документи, наприклад .PDF, .XLS і .DOCX - вони відкриваються в окремих вкладках месенджера і дають змогу легко перемикатися між чатами і файлами. Встановити нову версію клієнта можуть користувачі iOS і Android-версії, завантаженої безпосередньо з сайту месенджера - модератори Google Play оновлення поки не схвалили.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна