Xiaomi випередила Apple і стала другим за величиною брендом смартфонів у світі

21:38, 18.09.2024

У серпні цього року Xiaomi обігнала Apple і стала другим за величиною брендом смартфонів у світі, про що повідомляється в новому звіті дослідницької організації Counterpoint Research.

Продажі смартфонів Xiaomi залишалися стабільними в серпні 2024 року, тоді як Apple за той самий період продемонструвала сезонне зниження. З 2022 до першої половини 2023 року мобільні телефони Xiaomi зіткнулися з труднощами в ланцюжку поставок (з тією самою проблемою зіткнулися й інші виробники), але вони скоригували свою стратегію продуктів, продажів і каналів збуту, що призвело до такого результату.

У Counterpoint Research зазначили, що Xiaomi стала одним із брендів, що найшвидше зростають, у першій половині 2024 року: продажі зросли на 22% у річному обчисленні. Зростання може сповільнитися в другій половині року, але очікується, що Xiaomi, як і раніше, доб'ється сильного двозначного зростання протягом 2024 року.

"Крім того, що компанія зосередилася на створенні флагманської моделі в кожному ціновому діапазоні для успішного виходу на ринок високого класу, вона також випустила конкурентоспроможні за ціною пристрої 5G, які домоглися великих продажів в Індії, Латинській Америці, Південно-Східній Азії, на Близькому Сході і в інших країнах", - сказав Тарун Патхак, директор з досліджень Counterpoint.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна