Apple інтегрує безкоштовний ChatGPT в iPhone, iPad і Mac

01:54, 11.06.2024

Компанія Apple оголосила в рамках своєї презентації на WWDC 2024 про співпрацю з OpenAI. У рамках цієї взаємодії можливості чат-бота ChatGPT будуть інтегровані в голосового помічника Siri, а також в інші інструменти iOS та інших платформ Apple.

Співпрацю з Apple також підтвердив глава OpenAI Сем Альтман (Sam Altman). "Ми раді оголосити про співпрацю з Apple щодо інтеграції ChatGPT в їхні пристрої пізніше цього року. Думаємо, вам це сподобається", - написав Альтман на своїй сторінці в соцмережі X.

ChatGPT стане доступний користувачам операційної системи iOS 18, iPadOS 18 і macOS Sequoia абсолютно безкоштовно. Для його використання не потрібно заводити обліковий запис. Apple також каже, що АІ-чат-бот не вестиме логів запитів користувачів. Популярний чат-бот також буде інтегрований у загальносистемні програмні письмові інструменти iOS. За наявності підписки на платну версію чат-бота його також можна буде підключити до продуктів Apple.

Як пише портал The Verge, раніше ходили розмови, що Apple веде переговори з Microsoft і Google про можливість інтеграції їхніх ШІ-технологій у свої операційні системи. Зрештою Apple вибрала OpenAI як партнера в цьому питанні.

Посилаючись на чутки, джерело також пише, що випуск нової версії ШІ-моделі GPT-4o компанією OpenAI був, зокрема, спрямований на те, щоб показати, які можливості можуть з'явитися в поліпшеній Siri. Сьогодні Apple підтвердила, що її пристрої цього року отримають підтримку ChatGPT на базі новітньої мовної моделі GPT-4o з виходом операційних систем iOS 18, iPadOS 18 і macOS Sequoia.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна